Achternaam AbdoralMeer weten over de achternaam Abdoral is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdoral in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdoral leven.

De Abdoral achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdoral, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdoral zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdoral

Bekijk kaart van de achternaam Abdoral

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdoral ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdoral draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdoral die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdoral vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdoral zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdoral onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdoral in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (6)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdoral hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdoral in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdoral de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdoral een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdoral enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdoral stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdoral.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdoral veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdoral, zoals we kunnen zien.

 1. Abdorf
 2. Abdur
 3. Abderzak
 4. Abdraev
 5. Abd rabo
 6. Abdirov
 7. Abatorab
 8. Abadir
 9. Abidar
 10. Abietar
 11. Abdouraman
 12. Abderahim
 13. Abderezak
 14. Abderazak
 15. Abthorpe
 16. Abderson
 17. Abdraeva
 18. Abdraman
 19. Abedrop
 20. Abderhim
 21. Abitrabi
 22. Abderazek
 23. Abedravo
 24. Abidri
 25. Abader
 26. Aboudrar
 27. Abderemane
 28. Abderrahim
 29. Abderraman
 30. Abderrazak
 31. Abdirahman
 32. Abdourahman
 33. Abdramane
 34. Abdurahman
 35. Abdurrahim
 36. Abedrabbo
 37. Apetrei
 38. Apetri
 39. Apter
 40. Apthorp