Achternaam AbderraoufMeer weten over de achternaam Abderraouf is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abderraouf in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abderraouf leven.

De Abderraouf achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abderraouf, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abderraouf zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abderraouf

Bekijk kaart van de achternaam Abderraouf

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abderraouf ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abderraouf draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abderraouf die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abderraouf vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abderraouf zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abderraouf onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abderraouf in de wereld

 1. Algerije Algerije (187)
 2. Marokko Marokko (136)
 3. Mauritanië Mauritanië (34)
 4. Tunesië Tunesië (8)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 6. Canada Canada (1)
 7. Zwitserland Zwitserland (1)
 8. Egypte Egypte (1)
 9. Spanje Spanje (1)
 10. Frankrijk Frankrijk (1)
 11. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abderraouf hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abderraouf in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abderraouf de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abderraouf een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abderraouf enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abderraouf. Dit komt doordat de achternaam Abderraouf vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abderraouf hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abderraouf maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abderraouf, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abderraouf, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abderraouf met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abderrahim
 2. Abderraman
 3. Abderrazak
 4. Abderrafie
 5. Abderrafik
 6. Abderrafia
 7. Abderrazek
 8. Abderrazaq
 9. Abderrahin
 10. Abderrazik
 11. Abderrayab
 12. Abderrahman
 13. Abderrazzak
 14. Abdurrahim
 15. Abderahim
 16. Abderrahmen
 17. Abderrazzaq
 18. Abderrahime
 19. Abderrezak
 20. Abderzak
 21. Abderazak
 22. Abderson
 23. Abderazek
 24. Abderrachid
 25. Abderemane
 26. Abderrahaman
 27. Abderrahmane
 28. Abderrahmani
 29. Abdorf
 30. Abdurrahman
 31. Abedrabbo
 32. Abdouraman
 33. Abderahman
 34. Abderezak
 35. Abderazzak
 36. Abdraeva
 37. Abdraev
 38. Abd rabo
 39. Abdraman
 40. Abdirov