Achternaam AbderrahmenMeer weten over de achternaam Abderrahmen is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abderrahmen in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abderrahmen leven.

De Abderrahmen achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abderrahmen, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abderrahmen zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abderrahmen

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abderrahmen ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abderrahmen draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abderrahmen die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abderrahmen vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abderrahmen zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abderrahmen onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abderrahmen in de wereld

 1. Tunesië (55)
 2. Algerije (54)
 3. Frankrijk (4)
 4. China (2)
 5. Verenigde Arabische Emiraten (1)
 6. België (1)
 7. Canada (1)
 8. Duitsland (1)
 9. Marokko (1)
 10. Mauritanië (1)
 11. Verenigde Staten (1)
 12. Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abderrahmen hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abderrahmen in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abderrahmen de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abderrahmen een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.