Achternaam AbeledoMeer weten over de achternaam Abeledo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeledo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeledo leven.

De Abeledo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeledo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeledo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeledo

Bekijk kaart van de achternaam Abeledo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeledo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeledo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeledo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeledo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeledo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeledo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeledo in de wereld

 1. Spanje Spanje (983)
 2. Argentinië Argentinië (404)
 3. Cuba Cuba (240)
 4. Filipijnen Filipijnen (107)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (48)
 6. Brazilië Brazilië (36)
 7. Uruguay Uruguay (26)
 8. Duitsland Duitsland (15)
 9. Engeland Engeland (8)
 10. Frankrijk Frankrijk (7)
 11. Zwitserland Zwitserland (5)
 12. Schotland Schotland (5)
 13. Venezuela Venezuela (4)
 14. Wales Wales (3)
 15. België België (2)
 16. Chili Chili (2)
 17. Denemarken Denemarken (2)
 18. Mexico Mexico (2)
 19. Noorwegen Noorwegen (2)
 20. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 21. Costa Rica Costa Rica (1)
 22. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 23. Algerije Algerije (1)
 24. Madagaskar Madagaskar (1)
 25. Portugal Portugal (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeledo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeledo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeledo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeledo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abeledo enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abeledo stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeledo.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abeledo hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeledo maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abeledo veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abeledo, zoals we kunnen zien.

 1. Abeleda
 2. Aveledo
 3. Abelda
 4. Abelludo
 5. Avoledo
 6. Abaldo
 7. Abeldt
 8. Abalad
 9. Abalde
 10. Abeldas
 11. Abelt
 12. Abild
 13. Ablett
 14. Abollado
 15. Afelad
 16. Afeltro
 17. Apellido
 18. Apilado
 19. Appelido
 20. Abaldi
 21. Ablet
 22. Aveleida
 23. Abaldea
 24. Abhold
 25. Ablitt
 26. Ablott
 27. Abolt
 28. Abuladze
 29. Afellad
 30. Affeld
 31. Affeldt
 32. Aflito
 33. Apelt
 34. Apelton
 35. Apleton
 36. Apolito
 37. Appledore
 38. Appleton
 39. Avaldi
 40. Apelllido