Achternaam AbholdMeer weten over de achternaam Abhold is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abhold in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abhold leven.

De Abhold achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abhold, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abhold zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abhold

Bekijk kaart van de achternaam Abhold

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abhold ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abhold draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abhold die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abhold vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abhold zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abhold onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abhold in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (233)
 2. Schotland Schotland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abhold hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abhold in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abhold de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abhold een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abhold stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abhold.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abhold hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abhold maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abhold veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abhold, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abhold, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abhold, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abhold met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abild
 2. Abolt
 3. Appold
 4. Abalad
 5. Abalde
 6. Abelda
 7. Abelt
 8. Ablott
 9. Affeld
 10. Appolt
 11. Abaldi
 12. Afolad
 13. Abaldo
 14. Abeldt
 15. Afield
 16. Abaldea
 17. Abeldas
 18. Abeleda
 19. Abeledo
 20. Abelludo
 21. Ablett
 22. Ablitt
 23. Abollado
 24. Afelad
 25. Afellad
 26. Affeldt
 27. Affolder
 28. Apelt
 29. Apolot
 30. Appelt
 31. Avaldi
 32. Aviolat
 33. Abilahoud
 34. Avoledo
 35. Aboltef
 36. Ablet
 37. Affelt
 38. Abfalter
 39. Ablitas
 40. Abuladze