Achternaam AbaladMeer weten over de achternaam Abalad is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abalad in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abalad leven.

De Abalad achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abalad, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abalad zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abalad

Bekijk kaart van de achternaam Abalad

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abalad ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abalad draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abalad die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abalad vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abalad zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abalad onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abalad in de wereld

 1. Niger Niger (8)
 2. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abalad hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abalad in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abalad de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abalad een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abalad enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abalad. Dit komt doordat de achternaam Abalad vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abalad hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abalad maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abalad, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abalad, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abalad met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abalde
 2. Abild
 3. Afelad
 4. Aubalat
 5. Abaldi
 6. Afolad
 7. Abaldo
 8. Abaldea
 9. Abelda
 10. Abeldas
 11. Abeleda
 12. Abeledo
 13. Abelt
 14. Abhold
 15. Abollado
 16. Abolt
 17. Abuladze
 18. Afellad
 19. Aflat
 20. Apilado
 21. Avaldi
 22. Abeldt
 23. Ablet
 24. Abelludo
 25. Abfalter
 26. Ablett
 27. Ablitas
 28. Ablitt
 29. Ablott
 30. Affeld
 31. Apelt
 32. Apolot
 33. Appold
 34. Aveledo
 35. Aviolat
 36. Abilahoud
 37. Avoledo
 38. Abiltaev
 39. Aboltef
 40. Abalotti