Achternaam AbaldiMeer weten over de achternaam Abaldi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abaldi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abaldi leven.

De Abaldi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abaldi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abaldi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abaldi

Bekijk kaart van de achternaam Abaldi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abaldi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abaldi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abaldi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abaldi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abaldi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abaldi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abaldi in de wereld

 1. Marokko Marokko (9)
 2. Argentinië Argentinië (3)
 3. Italië Italië (3)
 4. Filipijnen Filipijnen (2)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 6. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abaldi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abaldi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abaldi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abaldi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abaldi enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abaldi stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaldi.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abaldi hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaldi maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abalde
 2. Avaldi
 3. Abaldo
 4. Abalad
 5. Abaldea
 6. Abelda
 7. Abild
 8. Abeldt
 9. Abeldas
 10. Abeleda
 11. Abeledo
 12. Abelt
 13. Abhold
 14. Abolt
 15. Aubalat
 16. Ablet
 17. Abalotti
 18. Abelludo
 19. Abfalter
 20. Ablett
 21. Ablitt
 22. Ablott
 23. Abollado
 24. Abuladze
 25. Afelad
 26. Affeld
 27. Affeldt
 28. Aflat
 29. Apelt
 30. Apilado
 31. Apolot
 32. Appold
 33. Aveledo
 34. Avoledo
 35. Afolad
 36. Aboltef
 37. Avallet
 38. Afield
 39. Ablitas
 40. Afellad