Achternaam AbildMeer weten over de achternaam Abild is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abild in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abild leven.

De Abild achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abild, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abild zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abild

Bekijk kaart van de achternaam Abild

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abild ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abild draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abild die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abild vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abild zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abild onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abild in de wereld

 1. Denemarken Denemarken (325)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (161)
 3. Noorwegen Noorwegen (17)
 4. Canada Canada (9)
 5. Duitsland Duitsland (9)
 6. Nederland Nederland (5)
 7. Zweden Zweden (2)
 8. Zwitserland Zwitserland (1)
 9. Finland Finland (1)
 10. Engeland Engeland (1)
 11. India India (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abild hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abild in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abild de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abild een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abild. Dit komt doordat de achternaam Abild vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abild veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abild, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abild, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abild, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abild met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abalad
 2. Abalde
 3. Abelda
 4. Abelt
 5. Abhold
 6. Abolt
 7. Abaldi
 8. Abaldo
 9. Abeldt
 10. Afield
 11. Abaldea
 12. Abeldas
 13. Abeleda
 14. Abeledo
 15. Ablitt
 16. Afelad
 17. Affeld
 18. Apelt
 19. Apilado
 20. Appold
 21. Avaldi
 22. Afolad
 23. Ablet
 24. Abelludo
 25. Ablett
 26. Ablitas
 27. Ablott
 28. Abollado
 29. Abuladze
 30. Afellad
 31. Affeldt
 32. Aflat
 33. Aflita
 34. Aflito
 35. Apolot
 36. Appelt
 37. Appolt
 38. Aubalat
 39. Aveledo
 40. Aviolat