Achternaam AbaldeaMeer weten over de achternaam Abaldea is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abaldea in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abaldea leven.

De Abaldea achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abaldea, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abaldea zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abaldea

Bekijk kaart van de achternaam Abaldea

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abaldea ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abaldea draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abaldea die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abaldea vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abaldea zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abaldea onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abaldea in de wereld

 1. Spanje Spanje (47)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abaldea hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abaldea in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abaldea de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abaldea een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abaldea enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaldea. Dit komt doordat de achternaam Abaldea vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abaldea veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abaldea, zoals we kunnen zien.

 1. Abalde
 2. Abelda
 3. Abaldi
 4. Abaldo
 5. Abalad
 6. Abeldas
 7. Abeleda
 8. Abfalter
 9. Abild
 10. Avaldi
 11. Aboltef
 12. Abeldt
 13. Ablet
 14. Avallet
 15. Abeledo
 16. Abelt
 17. Abhold
 18. Ablett
 19. Ablitas
 20. Ablitt
 21. Ablott
 22. Abolt
 23. Abuladze
 24. Affolder
 25. Aflita
 26. Aubalat
 27. Abiltaev
 28. Abalotti
 29. Abelludo
 30. Abildgaard
 31. Abollado
 32. Afelad
 33. Afellad
 34. Afeltro
 35. Affeld
 36. Affeldt
 37. Affolter
 38. Aflat
 39. Aflito
 40. Apalategi