Achternaam AbildgaardMeer weten over de achternaam Abildgaard is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abildgaard in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abildgaard leven.

De Abildgaard achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abildgaard, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abildgaard zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abildgaard

Bekijk kaart van de achternaam Abildgaard

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abildgaard ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abildgaard draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abildgaard die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abildgaard vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abildgaard zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abildgaard onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abildgaard in de wereld

 1. Denemarken Denemarken (1810)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (100)
 3. Noorwegen Noorwegen (68)
 4. Argentinië Argentinië (45)
 5. Canada Canada (19)
 6. Duitsland Duitsland (16)
 7. Brazilië Brazilië (11)
 8. Groenland Groenland (11)
 9. Australië Australië (10)
 10. Zweden Zweden (8)
 11. Finland Finland (5)
 12. Nederland Nederland (5)
 13. Frankrijk Frankrijk (4)
 14. Engeland Engeland (3)
 15. Spanje Spanje (2)
 16. Italië Italië (2)
 17. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 18. Japan Japan (1)
 19. Thailand Thailand (1)
 20. Tanzania Tanzania (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abildgaard hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abildgaard in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abildgaard de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abildgaard een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abildgaard, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abildgaard, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abildgaard met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abalad
 2. Abaldea
 3. Abelda
 4. Abeldas
 5. Abild
 6. Abilahoud
 7. Abildtrup
 8. Abiltaev
 9. Abalde
 10. Abeleda
 11. Ablitas
 12. Abollado
 13. Abuladze
 14. Afelad
 15. Afellad
 16. Apeldoorn
 17. Apilado
 18. Aveldaño
 19. Abaldi
 20. Afolad
 21. Abaldo
 22. Abeldt
 23. Abeledo
 24. Abelludo
 25. Abelt
 26. Abfalter
 27. Abhold
 28. Ablett
 29. Ablitt
 30. Ablott
 31. Abolt
 32. Afeltro
 33. Affolder
 34. Aflat
 35. Aflita
 36. Appeldoorn
 37. Appeldorn
 38. Appledore
 39. Aubalat
 40. Avaldi