Achternaam AbildtrupMeer weten over de achternaam Abildtrup is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abildtrup in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abildtrup leven.

De Abildtrup achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abildtrup, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abildtrup zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abildtrup

Bekijk kaart van de achternaam Abildtrup

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abildtrup ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abildtrup draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abildtrup die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abildtrup vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abildtrup zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abildtrup onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abildtrup in de wereld

 1. Denemarken Denemarken (542)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (20)
 3. Frankrijk Frankrijk (11)
 4. Spanje Spanje (1)
 5. Noorwegen Noorwegen (1)
 6. Zweden Zweden (1)
 7. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abildtrup hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abildtrup in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abildtrup de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abildtrup een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abildtrup enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abildtrup. Dit komt doordat de achternaam Abildtrup vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abildtrup stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abildtrup.

 1. Abild
 2. Abilahoud
 3. Abiltaev
 4. Abeldt
 5. Abalde
 6. Abaldea
 7. Abelda
 8. Abeldas
 9. Abelt
 10. Abildgaard
 11. Ablett
 12. Ablitas
 13. Ablitt
 14. Ablott
 15. Abolt
 16. Afeltro
 17. Apletree
 18. Abaldi
 19. Abaldo
 20. Aboltef
 21. Ablution
 22. Abluton
 23. Ablet
 24. Abalotti
 25. Abalad
 26. Abeleda
 27. Abeledo
 28. Abelludo
 29. Abfalter
 30. Abhold
 31. Abollado
 32. Abuladze
 33. Affeldt
 34. Afflitto
 35. Affolder
 36. Aflat
 37. Aflita
 38. Aflito
 39. Apalategi
 40. Apalategui