Achternaam AbalottiMeer weten over de achternaam Abalotti is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abalotti in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abalotti leven.

De Abalotti achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abalotti, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abalotti zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abalotti

Bekijk kaart van de achternaam Abalotti

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abalotti ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abalotti draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abalotti die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abalotti vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abalotti zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abalotti onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abalotti in de wereld

 1. Italië Italië (89)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abalotti hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abalotti in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abalotti de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abalotti een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abalotti enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abalotti. Dit komt doordat de achternaam Abalotti vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abalotti hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abalotti maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abalotti veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abalotti, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abalotti, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abalotti, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abalotti met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Ablott
 2. Ablett
 3. Ablitt
 4. Abaldi
 5. Abalad
 6. Abalde
 7. Abaldea
 8. Abelt
 9. Abfalter
 10. Ablitas
 11. Abolt
 12. Afflitto
 13. Apalategi
 14. Apolot
 15. Aubalat
 16. Avaldi
 17. Abaldo
 18. Aboltef
 19. Abluton
 20. Abeldt
 21. Ablet
 22. Avallet
 23. Abelda
 24. Abeldas
 25. Abeleda
 26. Abeledo
 27. Abelludo
 28. Abhold
 29. Abild
 30. Abollado
 31. Abuladze
 32. Afeltro
 33. Aflat
 34. Aflita
 35. Aflito
 36. Apalategui
 37. Apelt
 38. Apelton
 39. Apleton
 40. Apolito