Achternaam Abeywickrama



Meer weten over de achternaam Abeywickrama is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeywickrama in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeywickrama leven.

De Abeywickrama achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeywickrama, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeywickrama zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeywickrama

Bekijk kaart van de achternaam Abeywickrama

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeywickrama ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeywickrama draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeywickrama die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeywickrama vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeywickrama zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeywickrama onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeywickrama in de wereld

 1. Sri Lanka Sri Lanka (19661)
 2. Australië Australië (177)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (159)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (58)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (50)
 6. Qatar Qatar (34)
 7. Engeland Engeland (30)
 8. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (22)
 9. Singapore Singapore (17)
 10. Zweden Zweden (4)
 11. Canada Canada (2)
 12. Duitsland Duitsland (2)
 13. Maldiven Maldiven (2)
 14. Oman Oman (2)
 15. Afghanistan Afghanistan (1)
 16. Zwitserland Zwitserland (1)
 17. Finland Finland (1)
 18. Frankrijk Frankrijk (1)
 19. Schotland Schotland (1)
 20. Japan Japan (1)
 21. Luxemburg Luxemburg (1)
 22. Nepal Nepal (1)
 23. Rusland Rusland (1)
 24. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeywickrama hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeywickrama in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeywickrama de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeywickrama een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abeywickrama hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeywickrama maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abeywickrama veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abeywickrama, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abeywickrama, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abeywickrama, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abeywickrama met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abi karam
 2. Apecarena
 3. Abakirova
 4. Abachri
 5. Abaigar
 6. Abakar
 7. Abaygar
 8. Abchir
 9. Abejar
 10. Abejaro
 11. Abejer
 12. Abkari
 13. Abkarian
 14. Abouzra
 15. Abshier
 16. Abshire
 17. Absuara
 18. Abukar
 19. Abshir
 20. Apezarena
 21. Abuchard
 22. Abuchar
 23. Abuzarova
 24. Abakirov
 25. Aboukar
 26. Abou kourouma
 27. Abbakar
 28. Abu jarad
 29. Abu zahra
 30. Abu sharar
 31. Aubakirova
 32. Abgrall
 33. Abokar
 34. Abu karim
 35. Aboukir
 36. Abcar
 37. Aboussarair
 38. Abbas orabi
 39. Abejero
 40. Abajar