Achternaam Abi karamMeer weten over de achternaam Abi karam is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abi karam in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abi karam leven.

De Abi karam achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abi karam, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abi karam zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abi karam

Bekijk kaart van de achternaam Abi karam

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abi karam ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abi karam draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abi karam die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abi karam vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abi karam zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abi karam onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abi karam in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (2)
 2. Venezuela Venezuela (2)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abi karam hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abi karam in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abi karam de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abi karam een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abi karam enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abi karam hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abi karam maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abi karam, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abi karam, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abi karam met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abu karim
 2. Abu jarad
 3. Abakar
 4. Abkari
 5. Abkarian
 6. Absuara
 7. Abukar
 8. Aboukar
 9. Abu karinat
 10. Abbakar
 11. Abu zahra
 12. Abu sarhan
 13. Abu sharar
 14. Abokar
 15. Abaigar
 16. Abajar
 17. Abaygar
 18. Abbekerk
 19. Abejar
 20. Abejaro
 21. Abgar
 22. Abgaryan
 23. Abouzra
 24. Abshear
 25. Apkarian
 26. Avisard
 27. Abuchard
 28. Abuchar
 29. Abaker
 30. Abuzarov
 31. Abker
 32. Abakirov
 33. Abu shrkh
 34. Abu shaar
 35. Abokor
 36. Afkari
 37. Abouzar
 38. Abskharon
 39. Aboker
 40. Abqari