Achternaam AbajahMeer weten over de achternaam Abajah is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abajah in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abajah leven.

De Abajah achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abajah, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abajah zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abajah

Bekijk kaart van de achternaam Abajah

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abajah ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abajah draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abajah die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abajah vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abajah zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abajah onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abajah in de wereld

 1. Nigeria Nigeria (18)
 2. Kenia Kenia (3)
 3. Filipijnen Filipijnen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abajah hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abajah in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abajah de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abajah een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abajah hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abajah maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abajah, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abajah, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abajah met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abaga
 2. Abajo
 3. Abaza
 4. Abeja
 5. Abja
 6. Abuja
 7. Abaca
 8. Abaj
 9. Abija
 10. Abaka
 11. Abijay
 12. Abasa
 13. Abacho
 14. Abaco
 15. Abagiu
 16. Abaiga
 17. Abas
 18. Abasi
 19. Abaso
 20. Abass
 21. Abassi
 22. Abaz
 23. Abazi
 24. Abbas
 25. Abjo
 26. Aboza
 27. Apaza
 28. Aubach
 29. Apaka
 30. Abiaga
 31. Apaca
 32. Abasca
 33. Abasse
 34. Abisai
 35. Aabac
 36. Aabak
 37. Abich
 38. Abaqi
 39. Abac
 40. Abega