Achternaam AbajjiouMeer weten over de achternaam Abajjiou is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abajjiou in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abajjiou leven.

De Abajjiou achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abajjiou, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abajjiou zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abajjiou

Bekijk kaart van de achternaam Abajjiou

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abajjiou ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abajjiou draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abajjiou die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abajjiou vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abajjiou zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abajjiou onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abajjiou in de wereld

 1. België België (8)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abajjiou hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abajjiou in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abajjiou de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abajjiou een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abajjiou hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abajjiou maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abajjiou veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abajjiou, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abajjiou, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abajjiou, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abajjiou met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abagiu
 2. Abajo
 3. Abjayou
 4. Abacho
 5. Abaco
 6. Abaiga
 7. Abakouy
 8. Abasi
 9. Abaso
 10. Abassi
 11. Abazi
 12. Abjo
 13. Absou
 14. Abichou
 15. Abikou
 16. Abaqi
 17. Abaj
 18. Abachi
 19. Abaisa
 20. Abajah
 21. Abaga
 22. Abas
 23. Abass
 24. Abaz
 25. Abaza
 26. Abbaco
 27. Abbasi
 28. Abbassi
 29. Abbazia
 30. Abbis
 31. Abecia
 32. Abego
 33. Abeiza
 34. Abeja
 35. Abeos
 36. Abeso
 37. Abezia
 38. Abghi
 39. Abici
 40. Abiego