Achternaam AbaleronMeer weten over de achternaam Abaleron is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abaleron in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abaleron leven.

De Abaleron achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abaleron, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abaleron zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abaleron

Bekijk kaart van de achternaam Abaleron

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abaleron ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abaleron draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abaleron die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abaleron vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abaleron zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abaleron onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abaleron in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (14)
 2. Brazilië Brazilië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abaleron hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abaleron in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abaleron de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abaleron een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaleron. Dit komt doordat de achternaam Abaleron vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abaleron stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaleron.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abaleron veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abaleron, zoals we kunnen zien.

 1. Abler
 2. Ablers
 3. Avilero
 4. Abiler
 5. Abelar
 6. Abelard
 7. Abelardo
 8. Abeleira
 9. Abellera
 10. Affler
 11. Appler
 12. Abelarde
 13. Avalar
 14. Abo elros
 15. Apfler
 16. Abelaira
 17. Abelairas
 18. Abellar
 19. Abellard
 20. Abelleira
 21. Abillar
 22. Abilleira
 23. Abularach
 24. Avelar
 25. Aveleira
 26. Avilar
 27. Abellardo
 28. Abelheira
 29. Abu al-rab
 30. Afflerbach
 31. Afloarei
 32. Apleyard
 33. Appleyard
 34. Avellar
 35. Avelleira
 36. Avilleira
 37. Abou elrab
 38. Abullarade
 39. Avelaira
 40. Abelrahman