Achternaam AbellardMeer weten over de achternaam Abellard is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abellard in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abellard leven.

De Abellard achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abellard, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abellard zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abellard

Bekijk kaart van de achternaam Abellard

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abellard ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abellard draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abellard die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abellard vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abellard zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abellard onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abellard in de wereld

 1. Haïti Haïti (2148)
 2. Frankrijk Frankrijk (431)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (310)
 4. Canada Canada (48)
 5. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (39)
 6. Duitsland Duitsland (2)
 7. Zwitserland Zwitserland (1)
 8. Mauritius Mauritius (1)
 9. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abellard hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abellard in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abellard de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abellard een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abellard. Dit komt doordat de achternaam Abellard vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abellard stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abellard.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abellard veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abellard, zoals we kunnen zien.

 1. Abelard
 2. Abellar
 3. Abellardo
 4. Abelar
 5. Abelardo
 6. Abellera
 7. Abillar
 8. Avellar
 9. Abelarde
 10. Abelaira
 11. Abeleira
 12. Abelleira
 13. Avelar
 14. Abullarade
 15. Abelairas
 16. Abilleira
 17. Abler
 18. Ablers
 19. Apleyard
 20. Appleyard
 21. Aveleira
 22. Avelleira
 23. Avilar
 24. Abelheira
 25. Abiler
 26. Avelaira
 27. Avalar
 28. Abularach
 29. Affler
 30. Afloarei
 31. Appler
 32. Avilero
 33. Avilleira
 34. Abaleron
 35. Abelrahman
 36. Apfler
 37. Abu al-rab
 38. Abou oulare
 39. Abou elrab
 40. Abo elros