Achternaam AbellarMeer weten over de achternaam Abellar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abellar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abellar leven.

De Abellar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abellar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abellar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abellar

Bekijk kaart van de achternaam Abellar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abellar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abellar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abellar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abellar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abellar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abellar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abellar in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (6412)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (172)
 3. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (30)
 4. Canada Canada (9)
 5. Haïti Haïti (6)
 6. Australië Australië (5)
 7. Brazilië Brazilië (4)
 8. Cuba Cuba (4)
 9. Koeweit Koeweit (4)
 10. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 11. Singapore Singapore (4)
 12. Maleisië Maleisië (2)
 13. Bahrein Bahrein (1)
 14. China China (1)
 15. Spanje Spanje (1)
 16. Frankrijk Frankrijk (1)
 17. Engeland Engeland (1)
 18. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 19. Qatar Qatar (1)
 20. Zweden Zweden (1)
 21. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abellar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abellar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abellar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abellar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abellar. Dit komt doordat de achternaam Abellar vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abellar hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abellar maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abellar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abellar, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abellar, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abellar, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abellar met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abelar
 2. Abellard
 3. Abillar
 4. Avellar
 5. Abelard
 6. Abellera
 7. Avelar
 8. Abellardo
 9. Abelaira
 10. Abelardo
 11. Abeleira
 12. Abelleira
 13. Abler
 14. Avilar
 15. Abelarde
 16. Abiler
 17. Avalar
 18. Abelairas
 19. Abilleira
 20. Ablers
 21. Affler
 22. Appler
 23. Aveleira
 24. Avelleira
 25. Abelheira
 26. Abullarade
 27. Avelaira
 28. Apfler
 29. Abularach
 30. Afloarei
 31. Apleyard
 32. Appleyard
 33. Avilero
 34. Avilleira
 35. Abaleron
 36. Abou elrab
 37. Abo elros
 38. Abelrahman
 39. Abu al-rab
 40. Abou oulare