Achternaam AbilleiraMeer weten over de achternaam Abilleira is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abilleira in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abilleira leven.

De Abilleira achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abilleira, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abilleira zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abilleira

Bekijk kaart van de achternaam Abilleira

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abilleira ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abilleira draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abilleira die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abilleira vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abilleira zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abilleira onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abilleira in de wereld

 1. Spanje Spanje (531)
 2. Uruguay Uruguay (78)
 3. Argentinië Argentinië (26)
 4. Brazilië Brazilië (25)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (17)
 6. Venezuela Venezuela (14)
 7. Canada Canada (6)
 8. België België (3)
 9. Zwitserland Zwitserland (2)
 10. Chili Chili (1)
 11. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 12. Frankrijk Frankrijk (1)
 13. Panama Panama (1)
 14. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abilleira hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abilleira in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abilleira de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abilleira een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abilleira enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abilleira stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abilleira.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abilleira hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abilleira maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abilleira veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abilleira, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abilleira, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abilleira, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abilleira met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abelleira
 2. Avilleira
 3. Abeleira
 4. Abellera
 5. Avelleira
 6. Abelheira
 7. Abelaira
 8. Abillar
 9. Aveleira
 10. Abiler
 11. Abelairas
 12. Abellar
 13. Abellard
 14. Abler
 15. Ablers
 16. Avilero
 17. Avelaira
 18. Abelar
 19. Abelard
 20. Affler
 21. Appler
 22. Avellar
 23. Avilar
 24. Abellardo
 25. Abaleron
 26. Abou elrab
 27. Abullarade
 28. Apfler
 29. Abelardo
 30. Abularach
 31. Apleyard
 32. Appleyard
 33. Avelar
 34. Abu al-rab
 35. Abelarde
 36. Avalar
 37. Abo elros
 38. Abelrahman
 39. Afflerbach
 40. Afloarei