Achternaam AbelleraMeer weten over de achternaam Abellera is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abellera in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abellera leven.

De Abellera achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abellera, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abellera zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abellera

Bekijk kaart van de achternaam Abellera

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abellera ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abellera draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abellera die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abellera vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abellera zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abellera onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abellera in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (8405)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (572)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (197)
 4. Qatar Qatar (42)
 5. Canada Canada (28)
 6. Singapore Singapore (19)
 7. Australië Australië (14)
 8. Spanje Spanje (14)
 9. Ierland Ierland (14)
 10. Noorwegen Noorwegen (9)
 11. Guam Guam (8)
 12. Koeweit Koeweit (4)
 13. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (3)
 14. Engeland Engeland (2)
 15. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (2)
 16. Thailand Thailand (2)
 17. Taiwan Taiwan (2)
 18. België België (1)
 19. Bahrein Bahrein (1)
 20. Benin Benin (1)
 21. Frankrijk Frankrijk (1)
 22. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 23. Italië Italië (1)
 24. Japan Japan (1)
 25. Maleisië Maleisië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abellera hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abellera in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abellera de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abellera een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abellera stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abellera.

 1. Abelleira
 2. Abelaira
 3. Abeleira
 4. Abellar
 5. Abellard
 6. Abilleira
 7. Avelleira
 8. Abelheira
 9. Abelairas
 10. Abelar
 11. Abelard
 12. Abillar
 13. Abler
 14. Ablers
 15. Aveleira
 16. Avellar
 17. Avilleira
 18. Abellardo
 19. Abiler
 20. Avelaira
 21. Abelardo
 22. Affler
 23. Appler
 24. Avelar
 25. Avilero
 26. Abaleron
 27. Abelarde
 28. Abullarade
 29. Apfler
 30. Abularach
 31. Avilar
 32. Abu al-rab
 33. Abou elrab
 34. Avalar
 35. Abelrahman
 36. Afflerbach
 37. Afloarei
 38. Apleyard
 39. Appleyard
 40. Abo elros