Achternaam AbelheiraMeer weten over de achternaam Abelheira is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abelheira in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abelheira leven.

De Abelheira achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abelheira, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abelheira zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abelheira

Bekijk kaart van de achternaam Abelheira

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abelheira ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abelheira draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abelheira die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abelheira vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abelheira zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abelheira onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abelheira in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (22)
 2. Portugal Portugal (4)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abelheira hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abelheira in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abelheira de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abelheira een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abelheira stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abelheira.

 1. Abeleira
 2. Abelleira
 3. Abelaira
 4. Abellera
 5. Abilleira
 6. Aveleira
 7. Avelleira
 8. Abelairas
 9. Avilleira
 10. Avelaira
 11. Abelar
 12. Abelard
 13. Abellar
 14. Abellard
 15. Abler
 16. Ablers
 17. Abiler
 18. Abelardo
 19. Abillar
 20. Affler
 21. Appler
 22. Avelar
 23. Avellar
 24. Avilero
 25. Abellardo
 26. Abaleron
 27. Abelarde
 28. Abou elrab
 29. Abelrahman
 30. Apfler
 31. Abularach
 32. Apleyard
 33. Appleyard
 34. Avilar
 35. Abu al-rab
 36. Abullarade
 37. Avalar
 38. Abo elros
 39. Afflerbach
 40. Afloarei