Achternaam AbelhaMeer weten over de achternaam Abelha is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abelha in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abelha leven.

De Abelha achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abelha, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abelha zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abelha

Bekijk kaart van de achternaam Abelha

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abelha ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abelha draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abelha die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abelha vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abelha zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abelha onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abelha in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (741)
 2. Portugal Portugal (717)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (54)
 4. Canada Canada (28)
 5. Australië Australië (13)
 6. Frankrijk Frankrijk (4)
 7. Denemarken Denemarken (2)
 8. Spanje Spanje (2)
 9. Engeland Engeland (2)
 10. Zwitserland Zwitserland (1)
 11. Kameroen Kameroen (1)
 12. Duitsland Duitsland (1)
 13. Guinee-Bissau Guinee-Bissau (1)
 14. Israël Israël (1)
 15. Nigeria Nigeria (1)
 16. Nederland Nederland (1)
 17. Noorwegen Noorwegen (1)
 18. Senegal Senegal (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abelha hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abelha in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abelha de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abelha een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abelha. Dit komt doordat de achternaam Abelha vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abelha hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abelha maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abelha veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abelha, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abelha, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abelha, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abelha met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abela
 2. Abelho
 3. Abella
 4. Abelia
 5. Abala
 6. Abalia
 7. Abeilhe
 8. Abeilla
 9. Abel
 10. Abele
 11. Abell
 12. Abelli
 13. Abello
 14. Abelly
 15. Abelo
 16. Abelow
 17. Abely
 18. Abila
 19. Abilla
 20. Abla
 21. Abola
 22. Abulia
 23. Avella
 24. Abilia
 25. Abelio
 26. Abulla
 27. Avelia
 28. Abeli
 29. Abaela
 30. Abuela
 31. Abal
 32. Abaleo
 33. Aballay
 34. Aballe
 35. Aballi
 36. Aballo
 37. Abalo
 38. Abbuhl
 39. Abeal
 40. Abeel