Achternaam AbiyevMeer weten over de achternaam Abiyev is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abiyev in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abiyev leven.

De Abiyev achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abiyev, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abiyev zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abiyev

Bekijk kaart van de achternaam Abiyev

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abiyev ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abiyev draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abiyev die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abiyev vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abiyev zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abiyev onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abiyev in de wereld

 1. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (3549)
 2. Oezbekistan Oezbekistan (114)
 3. Kazachstan Kazachstan (47)
 4. Rusland Rusland (20)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 6. Frankrijk Frankrijk (1)
 7. Iran Iran (1)
 8. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 9. Thailand Thailand (1)
 10. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abiyev hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abiyev in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abiyev de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abiyev een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abiyev stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abiyev.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abiyev, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abiyev, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abiyev met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abayev
 2. Abiyeva
 3. Abaev
 4. Aviyv
 5. Abieva
 6. Ababei
 7. Abebe
 8. Abibou
 9. Abiva
 10. Aipov
 11. Aviv
 12. Abib
 13. Abuov
 14. Abiba
 15. Abebew
 16. Abayba
 17. Apipe
 18. Ababii
 19. Ababou
 20. Afif
 21. Afifi
 22. Apopei
 23. Abouba
 24. Afeef
 25. Aviva
 26. Abbubu
 27. Abubu
 28. Ababa
 29. Afifa
 30. Ababi
 31. Ababio
 32. Abuova
 33. Aboubo
 34. Ababiy
 35. Abeba
 36. Ayubov
 37. Abebaw
 38. Aviyviy
 39. Aboub
 40. Aboupa