Achternaam AbabioMeer weten over de achternaam Ababio is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Ababio in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Ababio leven.

De Ababio achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Ababio, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Ababio zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Ababio

Bekijk kaart van de achternaam Ababio

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Ababio ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Ababio draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Ababio die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Ababio vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Ababio zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Ababio onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Ababio in de wereld

 1. Ghana Ghana (22444)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (247)
 3. Engeland Engeland (219)
 4. Egypte Egypte (122)
 5. Ivoorkust Ivoorkust (61)
 6. Nigeria Nigeria (56)
 7. Canada Canada (30)
 8. België België (22)
 9. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (17)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (6)
 11. Salomonseilanden Salomonseilanden (6)
 12. Australië Australië (4)
 13. Botswana Botswana (4)
 14. Rusland Rusland (4)
 15. Lesotho Lesotho (3)
 16. Duitsland Duitsland (2)
 17. Frankrijk Frankrijk (2)
 18. Italië Italië (2)
 19. Zweden Zweden (1)
 20. Togo Togo (1)
 21. Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaanse Maagdeneilanden (1)
 22. Benin Benin (1)
 23. China China (1)
 24. Schotland Schotland (1)
 25. Wales Wales (1)
 26. Ierland Ierland (1)
 27. IJsland IJsland (1)
 28. Jamaica Jamaica (1)
 29. Kenia Kenia (1)
 30. Nederland Nederland (1)
 31. Noorwegen Noorwegen (1)
 32. Qatar Qatar (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Ababio hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Ababio in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Ababio de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Ababio een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Ababio. Dit komt doordat de achternaam Ababio vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Ababio stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Ababio.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Ababio hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Ababio maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Ababio veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Ababio, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Ababio, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Ababio, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Ababio met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Ababii
 2. Ababi
 3. Ababiy
 4. Ababei
 5. Ababou
 6. Ababa
 7. Abubo
 8. Ababu
 9. Aafif
 10. Abayev
 11. Abebe
 12. Abibou
 13. Abubu
 14. Abib
 15. Aboubo
 16. Abiba
 17. Abaev
 18. Abeba
 19. Abebaw
 20. Abebew
 21. Aboba
 22. Abayba
 23. Apabe
 24. Abboubi
 25. Abiva
 26. Afif
 27. Afifi
 28. Apap
 29. Aviv
 30. Abouba
 31. Afaf
 32. Abbubu
 33. Abiyev
 34. Abuov
 35. Abuova
 36. Appavoo
 37. Ayubov
 38. Abieva
 39. Affif
 40. Aboub