Achternaam AbabeiMeer weten over de achternaam Ababei is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Ababei in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Ababei leven.

De Ababei achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Ababei, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Ababei zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Ababei

Bekijk kaart van de achternaam Ababei

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Ababei ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Ababei draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Ababei die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Ababei vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Ababei zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Ababei onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Ababei in de wereld

 1. Roemenië Roemenië (4726)
 2. Moldavië Moldavië (175)
 3. Spanje Spanje (88)
 4. Italië Italië (24)
 5. Canada Canada (19)
 6. Duitsland Duitsland (9)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (8)
 8. Zweden Zweden (7)
 9. Nederland Nederland (6)
 10. Frankrijk Frankrijk (5)
 11. Finland Finland (4)
 12. Engeland Engeland (3)
 13. België België (1)
 14. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 15. Griekenland Griekenland (1)
 16. Ierland Ierland (1)
 17. Noorwegen Noorwegen (1)
 18. Rusland Rusland (1)
 19. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Ababei hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Ababei in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Ababei de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Ababei een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Ababei. Dit komt doordat de achternaam Ababei vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Ababei hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Ababei maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Ababei veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Ababei, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Ababei, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Ababei, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Ababei met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Ababii
 2. Ababi
 3. Ababou
 4. Abayev
 5. Abebe
 6. Ababa
 7. Ababio
 8. Ababiy
 9. Abaev
 10. Abebew
 11. Apabe
 12. Ababu
 13. Abibou
 14. Apopei
 15. Abubu
 16. Abib
 17. Abiyev
 18. Abiba
 19. Abeba
 20. Abebaw
 21. Aboba
 22. Abayba
 23. Abubo
 24. Aafif
 25. Abboubi
 26. Abiva
 27. Afifi
 28. Apap
 29. Abouba
 30. Afeef
 31. Afaf
 32. Abbubu
 33. Abiyeva
 34. Abuov
 35. Abuova
 36. Aboubo
 37. Ayubov
 38. Abieva
 39. Aboub
 40. Apovi