Achternaam AbebawMeer weten over de achternaam Abebaw is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abebaw in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abebaw leven.

De Abebaw achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abebaw, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abebaw zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abebaw

Bekijk kaart van de achternaam Abebaw

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abebaw ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abebaw draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abebaw die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abebaw vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abebaw zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abebaw onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abebaw in de wereld

 1. Ethiopië Ethiopië (89826)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (23)
 3. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 4. Zwitserland Zwitserland (2)
 5. Duitsland Duitsland (2)
 6. Colombia Colombia (1)
 7. Denemarken Denemarken (1)
 8. Engeland Engeland (1)
 9. IJsland IJsland (1)
 10. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 11. Zweden Zweden (1)
 12. Jemen Jemen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abebaw hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abebaw in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abebaw de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abebaw een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abebaw veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abebaw, zoals we kunnen zien.

 1. Abeba
 2. Abebew
 3. Abebe
 4. Ababa
 5. Abiba
 6. Aboba
 7. Ababei
 8. Ababii
 9. Ababou
 10. Abibou
 11. Abiva
 12. Abouba
 13. Abubu
 14. Abib
 15. Ababi
 16. Ababio
 17. Ababiy
 18. Abieva
 19. Aveva
 20. Abayba
 21. Abubo
 22. Ababu
 23. Abayev
 24. Apap
 25. Afeef
 26. Aviva
 27. Afaf
 28. Abbubu
 29. Afifa
 30. Abiyev
 31. Abiyeva
 32. Abuov
 33. Abuova
 34. Aboubo
 35. Abaev
 36. Ayubov
 37. Afeefa
 38. Aboub
 39. Aboupa
 40. Apabe