Achternaam AbabuMeer weten over de achternaam Ababu is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Ababu in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Ababu leven.

De Ababu achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Ababu, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Ababu zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Ababu

Bekijk kaart van de achternaam Ababu

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Ababu ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Ababu draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Ababu die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Ababu vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Ababu zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Ababu onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Ababu in de wereld

 1. Ethiopië Ethiopië (23664)
 2. Kenia Kenia (982)
 3. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (171)
 4. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (38)
 5. Nigeria Nigeria (37)
 6. India India (27)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (14)
 8. Kameroen Kameroen (13)
 9. Engeland Engeland (4)
 10. Oeganda Oeganda (2)
 11. Canada Canada (1)
 12. Egypte Egypte (1)
 13. Ghana Ghana (1)
 14. IJsland IJsland (1)
 15. Noorwegen Noorwegen (1)
 16. Filipijnen Filipijnen (1)
 17. Rusland Rusland (1)
 18. Rwanda Rwanda (1)
 19. Zuid-Soedan Zuid-Soedan (1)
 20. Tanzania Tanzania (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Ababu hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Ababu in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Ababu de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Ababu een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Ababu enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Ababu. Dit komt doordat de achternaam Ababu vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Ababou
 2. Abubu
 3. Ababa
 4. Ababi
 5. Ababei
 6. Ababii
 7. Abebe
 8. Abibou
 9. Abbubu
 10. Abib
 11. Ababio
 12. Ababiy
 13. Abiba
 14. Abaev
 15. Abeba
 16. Aboba
 17. Abayba
 18. Apabe
 19. Abubo
 20. Abayev
 21. Abiva
 22. Apap
 23. Abouba
 24. Afaf
 25. Abuov
 26. Aboubo
 27. Abebaw
 28. Aboub
 29. Abebew
 30. Aafif
 31. Abboubi
 32. Afif
 33. Afifi
 34. Aipov
 35. Aviv
 36. Afeef
 37. Aviva
 38. Afifa
 39. Abiyev
 40. Abuova