Achternaam AbivaMeer weten over de achternaam Abiva is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abiva in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abiva leven.

De Abiva achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abiva, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abiva zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abiva

Bekijk kaart van de achternaam Abiva

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abiva ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abiva draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abiva die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abiva vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abiva zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abiva onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abiva in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (1062)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (229)
 3. Oostenrijk Oostenrijk (8)
 4. Panama Panama (8)
 5. Canada Canada (7)
 6. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 7. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 8. Wales Wales (1)
 9. India India (1)
 10. Kazachstan Kazachstan (1)
 11. Maleisië Maleisië (1)
 12. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 13. Qatar Qatar (1)
 14. Singapore Singapore (1)
 15. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abiva hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abiva in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abiva de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abiva een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abiva stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abiva.

 1. Aviva
 2. Abiba
 3. Abieva
 4. Aviv
 5. Abib
 6. Ababa
 7. Afifa
 8. Abiyeva
 9. Abuova
 10. Abeba
 11. Aboba
 12. Aveva
 13. Abebe
 14. Abibou
 15. Afif
 16. Afifi
 17. Abouba
 18. Abubu
 19. Ababi
 20. Abiyev
 21. Abuov
 22. Abaev
 23. Abebaw
 24. Aviyv
 25. Ayubova
 26. Aboub
 27. Apovi
 28. Apovo
 29. Aboupa
 30. Abayba
 31. Abubo
 32. Apipe
 33. Ababu
 34. Aafif
 35. Ababei
 36. Ababii
 37. Ababou
 38. Abayev
 39. Aipov
 40. Apap