Achternaam AbebaMeer weten over de achternaam Abeba is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeba in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeba leven.

De Abeba achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeba, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeba zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeba

Bekijk kaart van de achternaam Abeba

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeba ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeba draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeba die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeba vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeba zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeba onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeba in de wereld

 1. Ethiopië Ethiopië (221507)
 2. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (226)
 3. Indonesië Indonesië (64)
 4. Kenia Kenia (43)
 5. Filipijnen Filipijnen (22)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (22)
 7. Nigeria Nigeria (11)
 8. Kameroen Kameroen (10)
 9. Mauritanië Mauritanië (8)
 10. Duitsland Duitsland (6)
 11. Republiek Congo Republiek Congo (5)
 12. Rusland Rusland (3)
 13. Engeland Engeland (2)
 14. India India (2)
 15. Jemen Jemen (1)
 16. België België (1)
 17. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 18. Canada Canada (1)
 19. Denemarken Denemarken (1)
 20. Frankrijk Frankrijk (1)
 21. Israël Israël (1)
 22. Italië Italië (1)
 23. Niger Niger (1)
 24. Nederland Nederland (1)
 25. Noorwegen Noorwegen (1)
 26. Zweden Zweden (1)
 27. Syrië Syrië (1)
 28. Taiwan Taiwan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeba hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeba in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeba de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeba een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abeba hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeba maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abeba, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abeba, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abeba met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abebe
 2. Ababa
 3. Abiba
 4. Abebaw
 5. Aboba
 6. Abiva
 7. Abouba
 8. Abubu
 9. Abib
 10. Ababi
 11. Abieva
 12. Abebew
 13. Aveva
 14. Abayba
 15. Abubo
 16. Ababu
 17. Ababei
 18. Ababii
 19. Ababou
 20. Abibou
 21. Afeef
 22. Aviva
 23. Abbubu
 24. Afifa
 25. Abiyeva
 26. Abuov
 27. Ababio
 28. Abuova
 29. Aboubo
 30. Ababiy
 31. Abaev
 32. Afeefa
 33. Aboub
 34. Aboupa
 35. Apabe
 36. Aafif
 37. Abayev
 38. Abboubi
 39. Afif
 40. Afifi