Achternaam AbabiiMeer weten over de achternaam Ababii is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Ababii in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Ababii leven.

De Ababii achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Ababii, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Ababii zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Ababii

Bekijk kaart van de achternaam Ababii

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Ababii ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Ababii draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Ababii die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Ababii vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Ababii zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Ababii onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Ababii in de wereld

 1. Moldavië Moldavië (1973)
 2. Roemenië Roemenië (155)
 3. Spanje Spanje (12)
 4. Zwitserland Zwitserland (10)
 5. Rusland Rusland (10)
 6. Canada Canada (9)
 7. Transnistrië Transnistrië (6)
 8. Italië Italië (5)
 9. Frankrijk Frankrijk (3)
 10. Griekenland Griekenland (1)
 11. Japan Japan (1)
 12. Portugal Portugal (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Ababii hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Ababii in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Ababii de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Ababii een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Ababii hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Ababii maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Ababii veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Ababii, zoals we kunnen zien.

 1. Ababei
 2. Ababi
 3. Ababio
 4. Ababiy
 5. Ababou
 6. Ababa
 7. Ababu
 8. Aafif
 9. Abayev
 10. Abebe
 11. Abibou
 12. Abubu
 13. Abib
 14. Abiba
 15. Abaev
 16. Abeba
 17. Abebaw
 18. Abebew
 19. Aboba
 20. Abayba
 21. Apabe
 22. Abubo
 23. Abboubi
 24. Abiva
 25. Afif
 26. Afifi
 27. Apap
 28. Apopei
 29. Aviv
 30. Abouba
 31. Afaf
 32. Abbubu
 33. Abiyev
 34. Abuov
 35. Abuova
 36. Aboubo
 37. Ayubov
 38. Abieva
 39. Affif
 40. Aboub