Achternaam AbabiyMeer weten over de achternaam Ababiy is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Ababiy in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Ababiy leven.

De Ababiy achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Ababiy, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Ababiy zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Ababiy

Bekijk kaart van de achternaam Ababiy

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Ababiy ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Ababiy draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Ababiy die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Ababiy vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Ababiy zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Ababiy onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Ababiy in de wereld

 1. Rusland Rusland (225)
 2. Transnistrië Transnistrië (105)
 3. Moldavië Moldavië (38)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 5. Kazachstan Kazachstan (5)
 6. Bulgarije Bulgarije (1)
 7. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 8. Roemenië Roemenië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Ababiy hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Ababiy in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Ababiy de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Ababiy een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Ababiy enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Ababiy. Dit komt doordat de achternaam Ababiy vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Ababiy stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Ababiy.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Ababiy hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Ababiy maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Ababiy veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Ababiy, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Ababiy, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Ababiy, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Ababiy met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Ababii
 2. Ababi
 3. Ababio
 4. Ababei
 5. Ababou
 6. Ababa
 7. Ababu
 8. Aafif
 9. Abayev
 10. Abebe
 11. Abibou
 12. Abubu
 13. Abib
 14. Abiba
 15. Abaev
 16. Abeba
 17. Abebaw
 18. Abebew
 19. Aboba
 20. Abayba
 21. Apabe
 22. Abubo
 23. Abboubi
 24. Abiva
 25. Afif
 26. Afifi
 27. Apap
 28. Aviv
 29. Abouba
 30. Afaf
 31. Abbubu
 32. Abiyev
 33. Abuov
 34. Abuova
 35. Aboubo
 36. Ayubov
 37. Aviyv
 38. Aviyviy
 39. Abieva
 40. Affif