Achternaam AbatematteoMeer weten over de achternaam Abatematteo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abatematteo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abatematteo leven.

De Abatematteo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abatematteo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abatematteo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abatematteo

Bekijk kaart van de achternaam Abatematteo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abatematteo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abatematteo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abatematteo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abatematteo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abatematteo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abatematteo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abatematteo in de wereld

 1. Italië Italië (215)
 2. Australië Australië (7)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 4. België België (1)
 5. Maleisië Maleisië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abatematteo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abatematteo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abatematteo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abatematteo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abatematteo. Dit komt doordat de achternaam Abatematteo vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abatematteo veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abatematteo, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abatematteo, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abatematteo, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abatematteo met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abatemarco
 2. Abbatemarco
 3. Abatangelo
 4. Abadiano
 5. Abdenasser
 6. Abdenacer
 7. Abdemeziem
 8. Abatantuono
 9. Abadam
 10. Abaden
 11. Abdeen
 12. Abdena
 13. Avadanei
 14. Abdennacer
 15. Abdenaji
 16. Abdennaser
 17. Abdenabi
 18. Abitan
 19. Abittan
 20. Abdennasser
 21. Abadonio
 22. Abetini
 23. Abednego
 24. Abdennadher
 25. Abtan
 26. Apadinauwe
 27. Apatang
 28. Abdane
 29. Abatini
 30. Abdmajid
 31. Abedanck
 32. Abaitanci
 33. Abadinas
 34. Apatino
 35. Abutan
 36. Aftene
 37. Abbatini
 38. Abadin
 39. Abden
 40. Abdenbaoui