Achternaam AbdenbiMeer weten over de achternaam Abdenbi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdenbi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdenbi leven.

De Abdenbi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdenbi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdenbi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdenbi

Bekijk kaart van de achternaam Abdenbi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdenbi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdenbi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdenbi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdenbi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdenbi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdenbi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdenbi in de wereld

 1. Marokko Marokko (613)
 2. Algerije Algerije (371)
 3. Tunesië Tunesië (111)
 4. Spanje Spanje (33)
 5. Frankrijk Frankrijk (6)
 6. Nederland Nederland (6)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 8. België België (2)
 9. Zwitserland Zwitserland (2)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 11. Canada Canada (1)
 12. Engeland Engeland (1)
 13. Indonesië Indonesië (1)
 14. Italië Italië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdenbi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdenbi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdenbi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdenbi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdenbi hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdenbi maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdenbi veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdenbi, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdenbi, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdenbi, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdenbi met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdenabi
 2. Abdenebi
 3. Abden
 4. Abdena
 5. Abdennebi
 6. Abdenaji
 7. Abdennabi
 8. Abdenur
 9. Abaden
 10. Abdeen
 11. Abdenbaoui
 12. Abdin
 13. Abdinga
 14. Abdon
 15. Abdouni
 16. Abdenour
 17. Abdona
 18. Abdennaim
 19. Abdennaji
 20. Abuden
 21. Abdinov
 22. Abedini
 23. Abdan
 24. Abdony
 25. Abdane
 26. Abdine
 27. Abdanur
 28. Abiden
 29. Abadin
 30. Abdennour
 31. Abdinasir
 32. Abdoun
 33. Abdoune
 34. Abedin
 35. Abidin
 36. Abidine
 37. Avadanei
 38. Avadani
 39. Abdenacer
 40. Abadonio