Achternaam AbdinovaMeer weten over de achternaam Abdinova is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdinova in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdinova leven.

De Abdinova achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdinova, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdinova zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdinova

Bekijk kaart van de achternaam Abdinova

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdinova ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdinova draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdinova die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdinova vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdinova zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdinova onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdinova in de wereld

 1. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1276)
 2. Kazachstan Kazachstan (264)
 3. Rusland Rusland (150)
 4. Oezbekistan Oezbekistan (33)
 5. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (20)
 6. Macedonië Macedonië (14)
 7. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 8. Bulgarije Bulgarije (1)
 9. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 10. Moldavië Moldavië (1)
 11. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdinova hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdinova in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdinova de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdinova een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdinova enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdinova, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdinova, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdinova met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdinov
 2. Abdinga
 3. Abdinoor
 4. Abdena
 5. Abdin
 6. Abdenour
 7. Abdona
 8. Abdine
 9. Abadiano
 10. Abadin
 11. Abden
 12. Abdenbi
 13. Abdennour
 14. Abdinasir
 15. Abdon
 16. Abdoun
 17. Abedin
 18. Abidin
 19. Abidine
 20. Abdenaji
 21. Abdenabi
 22. Abdenur
 23. Abeidna
 24. Abedini
 25. Abdan
 26. Abedinaj
 27. Abdony
 28. Abdane
 29. Abtin
 30. Abdenebi
 31. Abadinas
 32. Abdanur
 33. Abdom
 34. Abaden
 35. Abdeen
 36. Abdenbaoui
 37. Abdennebi
 38. Abdoune
 39. Abdouni
 40. Abiodun