Achternaam AbdinovMeer weten over de achternaam Abdinov is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdinov in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdinov leven.

De Abdinov achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdinov, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdinov zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdinov

Bekijk kaart van de achternaam Abdinov

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdinov ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdinov draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdinov die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdinov vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdinov zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdinov onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdinov in de wereld

 1. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1261)
 2. Rusland Rusland (219)
 3. Kazachstan Kazachstan (84)
 4. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (31)
 5. Turkmenistan Turkmenistan (9)
 6. Oezbekistan Oezbekistan (9)
 7. Georgië Georgië (3)
 8. Turkije Turkije (3)
 9. Bulgarije Bulgarije (1)
 10. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 11. China China (1)
 12. Engeland Engeland (1)
 13. Macedonië Macedonië (1)
 14. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdinov hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdinov in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdinov de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdinov een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdinov stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdinov.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdinov hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdinov maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdinov, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdinov, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdinov met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdinova
 2. Abdin
 3. Abdinga
 4. Abdinoor
 5. Abdine
 6. Abadiano
 7. Abadin
 8. Abden
 9. Abdena
 10. Abdenbi
 11. Abdon
 12. Abedin
 13. Abidin
 14. Abidine
 15. Abdenour
 16. Abdona
 17. Abdenur
 18. Abedini
 19. Abdan
 20. Abedinaj
 21. Abdony
 22. Abdane
 23. Abtin
 24. Abadinas
 25. Abdanur
 26. Abdom
 27. Abaden
 28. Abdeen
 29. Abdennour
 30. Abdinasir
 31. Abdoun
 32. Abdoune
 33. Abdouni
 34. Abutin
 35. Abdenaji
 36. Abdenabi
 37. Abitan
 38. Abadonio
 39. Abetini
 40. Abuden