Achternaam AbdonaMeer weten over de achternaam Abdona is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdona in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdona leven.

De Abdona achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdona, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdona zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdona

Bekijk kaart van de achternaam Abdona

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdona ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdona draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdona die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdona vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdona zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdona onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdona in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (1)
 2. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdona hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdona in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdona de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdona een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdona enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Abdena
 2. Abdon
 3. Abdony
 4. Abden
 5. Abdin
 6. Abdinga
 7. Abdoun
 8. Abdoune
 9. Abdouni
 10. Abdan
 11. Abdane
 12. Abdine
 13. Abdom
 14. Abaden
 15. Abadin
 16. Abdeen
 17. Abdenbi
 18. Abedin
 19. Abidin
 20. Abidine
 21. Afton
 22. Apton
 23. Avedon
 24. Abdenaji
 25. Abdenabi
 26. Abdenur
 27. Abadonio
 28. Abuden
 29. Abdinov
 30. Abdinova
 31. Abeidna
 32. Abedini
 33. Avdoyan
 34. Abtan
 35. Abedinaj
 36. Abtin
 37. Abadinas
 38. Abdanur
 39. Abu donia
 40. Abiden