Achternaam AbdennebiMeer weten over de achternaam Abdennebi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdennebi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdennebi leven.

De Abdennebi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdennebi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdennebi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdennebi

Bekijk kaart van de achternaam Abdennebi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdennebi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdennebi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdennebi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdennebi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdennebi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdennebi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdennebi in de wereld

 1. Algerije Algerije (4446)
 2. Tunesië Tunesië (1061)
 3. Marokko Marokko (851)
 4. Frankrijk Frankrijk (177)
 5. Spanje Spanje (14)
 6. België België (9)
 7. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (5)
 8. Canada Canada (2)
 9. Italië Italië (2)
 10. Zweden Zweden (2)
 11. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 12. Zwitserland Zwitserland (1)
 13. Ethiopië Ethiopië (1)
 14. Nieuw-Caledonië Nieuw-Caledonië (1)
 15. Portugal Portugal (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdennebi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdennebi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdennebi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdennebi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdennebi. Dit komt doordat de achternaam Abdennebi vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdennebi stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdennebi.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdennebi veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdennebi, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdennebi, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdennebi, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdennebi met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdennabi
 2. Abdenebi
 3. Abdenbi
 4. Abdenabi
 5. Abdennaji
 6. Abdennour
 7. Abdenaji
 8. Abdennaim
 9. Abdeen
 10. Abden
 11. Abdena
 12. Abdenbaoui
 13. Abdoune
 14. Abdouni
 15. Abdenour
 16. Abdennacer
 17. Abdennaser
 18. Abdenacer
 19. Abdennaceur
 20. Abdenur
 21. Abednego
 22. Abdane
 23. Abdine
 24. Abaden
 25. Abdin
 26. Abdinasir
 27. Abdinga
 28. Abdon
 29. Abdoun
 30. Abidine
 31. Aufdenberg
 32. Avadanei
 33. Abdona
 34. Abdennassar
 35. Abdenasser
 36. Abdennasser
 37. Abetini
 38. Abuden
 39. Abdinov
 40. Abdinova