Achternaam AbdouniMeer weten over de achternaam Abdouni is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdouni in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdouni leven.

De Abdouni achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdouni, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdouni zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdouni

Bekijk kaart van de achternaam Abdouni

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdouni ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdouni draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdouni die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdouni vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdouni zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdouni onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdouni in de wereld

 1. Algerije Algerije (5504)
 2. Marokko Marokko (1771)
 3. Brazilië Brazilië (337)
 4. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (237)
 5. Frankrijk Frankrijk (168)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (55)
 7. België België (54)
 8. Spanje Spanje (32)
 9. Nederland Nederland (21)
 10. Libanon Libanon (10)
 11. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (6)
 12. Canada Canada (4)
 13. Syrië Syrië (4)
 14. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (3)
 15. Noorwegen Noorwegen (3)
 16. Australië Australië (2)
 17. Engeland Engeland (2)
 18. Italië Italië (2)
 19. Afghanistan Afghanistan (1)
 20. Duitsland Duitsland (1)
 21. Denemarken Denemarken (1)
 22. Egypte Egypte (1)
 23. Qatar Qatar (1)
 24. Rusland Rusland (1)
 25. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdouni hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdouni in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdouni de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdouni een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdouni enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdouni hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdouni maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdoun
 2. Abdoune
 3. Abdon
 4. Abdona
 5. Abdony
 6. Abdeen
 7. Abden
 8. Abdena
 9. Abdenbi
 10. Abdin
 11. Abiodun
 12. Abadonio
 13. Abetini
 14. Abiodoun
 15. Abedini
 16. Abdan
 17. Abdane
 18. Abdine
 19. Abatini
 20. Abdom
 21. Abaden
 22. Abadiano
 23. Abadin
 24. Abdennebi
 25. Abdinga
 26. Abedin
 27. Abidin
 28. Abidine
 29. Abutin
 30. Afton
 31. Apton
 32. Avadani
 33. Avedon
 34. Abdenour
 35. Abdenaji
 36. Abdennaim
 37. Abdenabi
 38. Abitan
 39. Abdennabi
 40. Abdennaji