Achternaam AbediniMeer weten over de achternaam Abedini is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abedini in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abedini leven.

De Abedini achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abedini, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abedini zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abedini

Bekijk kaart van de achternaam Abedini

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abedini ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abedini draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abedini die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abedini vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abedini zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abedini onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abedini in de wereld

 1. Iran Iran (39981)
 2. Albanië Albanië (404)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (164)
 4. Macedonië Macedonië (131)
 5. Kosovo Kosovo (98)
 6. Griekenland Griekenland (60)
 7. Zweden Zweden (45)
 8. Canada Canada (37)
 9. India India (31)
 10. Duitsland Duitsland (20)
 11. Argentinië Argentinië (18)
 12. Nederland Nederland (16)
 13. Qatar Qatar (12)
 14. Engeland Engeland (11)
 15. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (8)
 16. Turkije Turkije (8)
 17. Maleisië Maleisië (8)
 18. Noorwegen Noorwegen (5)
 19. Rusland Rusland (5)
 20. Australië Australië (5)
 21. Zwitserland Zwitserland (5)
 22. Frankrijk Frankrijk (4)
 23. België België (2)
 24. Bulgarije Bulgarije (2)
 25. Italië Italië (2)
 26. Oman Oman (1)
 27. Portugal Portugal (1)
 28. Servië Servië (1)
 29. Thailand Thailand (1)
 30. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 31. Brazilië Brazilië (1)
 32. China China (1)
 33. Cyprus Cyprus (1)
 34. Spanje Spanje (1)
 35. Finland Finland (1)
 36. Jordanië Jordanië (1)
 37. Libanon Libanon (1)
 38. Nicaragua Nicaragua (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abedini hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abedini in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abedini de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abedini een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abedini enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abedini hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abedini maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abedini veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abedini, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abedini, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abedini, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abedini met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abedin
 2. Abetini
 3. Abadin
 4. Abdin
 5. Abidin
 6. Abidine
 7. Abbedin
 8. Abedinaj
 9. Abdine
 10. Abatini
 11. Abaden
 12. Abadiano
 13. Abden
 14. Abdena
 15. Abdenbi
 16. Abdinga
 17. Abdon
 18. Abdouni
 19. Abutin
 20. Avadani
 21. Avedian
 22. Avedon
 23. Abdona
 24. Abadonio
 25. Abuden
 26. Abdinov
 27. Abeidna
 28. Abdan
 29. Abdony
 30. Abdane
 31. Abtin
 32. Abedanck
 33. Abadinas
 34. Abiden
 35. Abbatini
 36. Abadam
 37. Abdeen
 38. Abdinasir
 39. Abdoun
 40. Abdoune