Achternaam AbedanckMeer weten over de achternaam Abedanck is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abedanck in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abedanck leven.

De Abedanck achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abedanck, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abedanck zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abedanck

Bekijk kaart van de achternaam Abedanck

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abedanck ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abedanck draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abedanck die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abedanck vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abedanck zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abedanck onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abedanck in de wereld

 1. Venezuela Venezuela (21)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abedanck hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abedanck in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abedanck de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abedanck een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abedanck enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abedanck. Dit komt doordat de achternaam Abedanck vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abedanck stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abedanck.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abedanck veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abedanck, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abedanck, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abedanck, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abedanck met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abedin
 2. Abedini
 3. Abdan
 4. Abedinaj
 5. Abdane
 6. Abdanur
 7. Abadam
 8. Abaden
 9. Abadiano
 10. Abadin
 11. Abden
 12. Abdena
 13. Abdenbi
 14. Abdin
 15. Abdinga
 16. Abdon
 17. Abidin
 18. Abidine
 19. Avadanei
 20. Avadani
 21. Avedian
 22. Avedon
 23. Abdona
 24. Abitan
 25. Abdenur
 26. Abadonio
 27. Abetini
 28. Abuden
 29. Abednego
 30. Abdinov
 31. Abeidna
 32. Abbedin
 33. Abtan
 34. Abdony
 35. Abdine
 36. Abaitanci
 37. Abadinas
 38. Abutan
 39. Abiden
 40. Avadanii