Achternaam AbdenaMeer weten over de achternaam Abdena is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdena in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdena leven.

De Abdena achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdena, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdena zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdena

Bekijk kaart van de achternaam Abdena

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdena ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdena draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdena die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdena vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdena zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdena onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdena in de wereld

 1. Mauritanië Mauritanië (44)
 2. Filipijnen Filipijnen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdena hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdena in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdena de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdena een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdena. Dit komt doordat de achternaam Abdena vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdena stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdena.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdena, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdena, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdena met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abden
 2. Abdona
 3. Abaden
 4. Abdeen
 5. Abdenbi
 6. Abdin
 7. Abdinga
 8. Abdon
 9. Abdenaji
 10. Abdenabi
 11. Abdenur
 12. Abuden
 13. Abdan
 14. Abdony
 15. Abdane
 16. Abdine
 17. Abiden
 18. Abadin
 19. Abdoun
 20. Abdoune
 21. Abdouni
 22. Abedin
 23. Abidin
 24. Abidine
 25. Abdenour
 26. Abdennaim
 27. Abdenacer
 28. Abdennabi
 29. Abdennaji
 30. Abdinov
 31. Abdinova
 32. Abeidna
 33. Abedini
 34. Abtan
 35. Abedinaj
 36. Abtin
 37. Abdenebi
 38. Abadinas
 39. Abdanur
 40. Aftene