Achternaam AbdennajiMeer weten over de achternaam Abdennaji is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdennaji in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdennaji leven.

De Abdennaji achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdennaji, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdennaji zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdennaji

Bekijk kaart van de achternaam Abdennaji

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdennaji ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdennaji draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdennaji die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdennaji vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdennaji zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdennaji onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdennaji in de wereld

 1. Marokko Marokko (307)
 2. Tunesië Tunesië (11)
 3. Frankrijk Frankrijk (2)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdennaji hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdennaji in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdennaji de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdennaji een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdennaji enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdennaji. Dit komt doordat de achternaam Abdennaji vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdennaji stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdennaji.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdennaji, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdennaji, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdennaji met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdenaji
 2. Abdennabi
 3. Abdennebi
 4. Abdennaim
 5. Abdenabi
 6. Abdena
 7. Abdenbaoui
 8. Abdenbi
 9. Abdennour
 10. Abdennacer
 11. Abdennaser
 12. Abdenebi
 13. Abdeen
 14. Abden
 15. Abdinasir
 16. Abdinga
 17. Abdouni
 18. Abdenour
 19. Abdona
 20. Abdennassar
 21. Abdenacer
 22. Abdennaceur
 23. Abdennasser
 24. Abdenur
 25. Abdennadher
 26. Abedinaj
 27. Abdmajid
 28. Abaden
 29. Abdin
 30. Abdon
 31. Abdoun
 32. Abdoune
 33. Aufdenkamp
 34. Abd-hamid
 35. Abdenasser
 36. Abd hamid
 37. Abetini
 38. Abuden
 39. Abednego
 40. Abdinov