Achternaam AbdennadherMeer weten over de achternaam Abdennadher is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdennadher in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdennadher leven.

De Abdennadher achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdennadher, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdennadher zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdennadher

Bekijk kaart van de achternaam Abdennadher

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdennadher ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdennadher draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdennadher die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdennadher vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdennadher zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdennadher onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdennadher in de wereld

 1. Tunesië Tunesië (162)
 2. Frankrijk Frankrijk (47)
 3. België België (22)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (8)
 5. Canada Canada (6)
 6. Engeland Engeland (5)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 8. Marokko Marokko (4)
 9. Brazilië Brazilië (1)
 10. Zwitserland Zwitserland (1)
 11. Duitsland Duitsland (1)
 12. Egypte Egypte (1)
 13. Hong Kong Hong Kong (1)
 14. Kazachstan Kazachstan (1)
 15. Maleisië Maleisië (1)
 16. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdennadher hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdennadher in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdennadher de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdennadher een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdennadher enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdennadher stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdennadher.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdennadher hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdennadher maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdennadher veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdennadher, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdennadher, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdennadher, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdennadher met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdennacer
 2. Abdennaser
 3. Abdennasser
 4. Abdennassar
 5. Abdenasser
 6. Abdenacer
 7. Abdennaceur
 8. Abdennour
 9. Abdennaim
 10. Abdennabi
 11. Abdennaji
 12. Abdena
 13. Abdenbaoui
 14. Abdennebi
 15. Abdinasir
 16. Abdenour
 17. Abdenaji
 18. Abdenabi
 19. Abdenur
 20. Abaden
 21. Abdeen
 22. Abden
 23. Abdenbi
 24. Abdinga
 25. Abdoune
 26. Abdona
 27. Abdinoor
 28. Abdane
 29. Abdenebi
 30. Abdine
 31. Abdemeziem
 32. Abdanur
 33. Abadam
 34. Abadin
 35. Abdin
 36. Abdon
 37. Abdoun
 38. Abdouni
 39. Abedin
 40. Abidine