Achternaam AbdouneMeer weten over de achternaam Abdoune is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdoune in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdoune leven.

De Abdoune achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdoune, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdoune zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdoune

Bekijk kaart van de achternaam Abdoune

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdoune ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdoune draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdoune die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdoune vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdoune zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdoune onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdoune in de wereld

 1. Algerije Algerije (5116)
 2. Marokko Marokko (1056)
 3. Frankrijk Frankrijk (37)
 4. Mauritanië Mauritanië (33)
 5. Spanje Spanje (14)
 6. Niger Niger (7)
 7. Canada Canada (5)
 8. Finland Finland (3)
 9. Brazilië Brazilië (2)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 11. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 12. Egypte Egypte (1)
 13. Engeland Engeland (1)
 14. Italië Italië (1)
 15. Libanon Libanon (1)
 16. Monaco Monaco (1)
 17. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdoune hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdoune in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdoune de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdoune een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdoune. Dit komt doordat de achternaam Abdoune vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdoune hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdoune maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdoun
 2. Abdouni
 3. Abdon
 4. Abdona
 5. Abdony
 6. Abdane
 7. Abdine
 8. Abdeen
 9. Abden
 10. Abdena
 11. Abdin
 12. Abidine
 13. Abiodun
 14. Abiodoun
 15. Abdan
 16. Abdom
 17. Abaden
 18. Abadiano
 19. Abadin
 20. Abdenbi
 21. Abdennebi
 22. Abdinga
 23. Abedin
 24. Abidin
 25. Abutin
 26. Afton
 27. Apton
 28. Avedon
 29. Abdenour
 30. Abitan
 31. Abdenur
 32. Abadonio
 33. Abetini
 34. Abuden
 35. Abdinov
 36. Abeidna
 37. Abedini
 38. Avdoyan
 39. Abtan
 40. Abtin