Achternaam AbatemarcoMeer weten over de achternaam Abatemarco is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abatemarco in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abatemarco leven.

De Abatemarco achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abatemarco, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abatemarco zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abatemarco

Bekijk kaart van de achternaam Abatemarco

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abatemarco ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abatemarco draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abatemarco die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abatemarco vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abatemarco zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abatemarco onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abatemarco in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (307)
 2. Italië Italië (84)
 3. Argentinië Argentinië (38)
 4. Brazilië Brazilië (37)
 5. Zwitserland Zwitserland (23)
 6. Venezuela Venezuela (23)
 7. Duitsland Duitsland (6)
 8. Canada Canada (2)
 9. Paraguay Paraguay (1)
 10. Uruguay Uruguay (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abatemarco hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abatemarco in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abatemarco de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abatemarco een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abatemarco stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abatemarco.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abatemarco hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abatemarco maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abatemarco veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abatemarco, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abatemarco, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abatemarco, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abatemarco met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abbatemarco
 2. Abatematteo
 3. Abadiano
 4. Abatangelo
 5. Abedanck
 6. Abaitanci
 7. Abadam
 8. Abaden
 9. Abdena
 10. Abdenaji
 11. Abdenacer
 12. Abdenabi
 13. Abitan
 14. Abittan
 15. Abdenur
 16. Abadonio
 17. Abednego
 18. Abtan
 19. Apatang
 20. Abatini
 21. Abdmajid
 22. Abadinas
 23. Abatantuono
 24. Apatino
 25. Abutan
 26. Abadin
 27. Abdeen
 28. Abden
 29. Abdenbaoui
 30. Abdenbi
 31. Abdennebi
 32. Abdennour
 33. Abdinasir
 34. Abdinga
 35. Abedin
 36. Abutin
 37. Aftanas
 38. Apadam
 39. Avadanei
 40. Avadani