Achternaam AbdennourMeer weten over de achternaam Abdennour is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdennour in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdennour leven.

De Abdennour achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdennour, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdennour zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdennour

Bekijk kaart van de achternaam Abdennour

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdennour ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdennour draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdennour die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdennour vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdennour zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdennour onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdennour in de wereld

 1. Algerije Algerije (1525)
 2. Marokko Marokko (1022)
 3. Tunesië Tunesië (486)
 4. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (197)
 5. Frankrijk Frankrijk (22)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (15)
 7. Engeland Engeland (14)
 8. Canada Canada (12)
 9. Australië Australië (9)
 10. Spanje Spanje (9)
 11. Zweden Zweden (4)
 12. Libanon Libanon (3)
 13. Syrië Syrië (2)
 14. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 15. België België (1)
 16. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 17. Duitsland Duitsland (1)
 18. Egypte Egypte (1)
 19. Madagaskar Madagaskar (1)
 20. Maleisië Maleisië (1)
 21. Rusland Rusland (1)
 22. Thailand Thailand (1)
 23. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdennour hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdennour in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdennour de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdennour een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdennour. Dit komt doordat de achternaam Abdennour vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdennour stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdennour.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdennour, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdennour, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdennour met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdenour
 2. Abdenur
 3. Abdenbaoui
 4. Abdennebi
 5. Abdennacer
 6. Abdennaser
 7. Abdennaim
 8. Abdenacer
 9. Abdennaceur
 10. Abdennabi
 11. Abdennaji
 12. Abdinoor
 13. Abdanur
 14. Abdeen
 15. Abden
 16. Abdena
 17. Abdenbi
 18. Abdinasir
 19. Abdoun
 20. Abdennassar
 21. Abdenaji
 22. Abdenasser
 23. Abdenabi
 24. Abdennasser
 25. Abdinov
 26. Abdinova
 27. Abdennadher
 28. Abdenebi
 29. Abaden
 30. Abadiano
 31. Abdin
 32. Abdinga
 33. Abdon
 34. Abdoune
 35. Abdouni
 36. Abdona
 37. Abadonio
 38. Abuden
 39. Abednego
 40. Abiodoun