Achternaam AbdinoorMeer weten over de achternaam Abdinoor is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdinoor in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdinoor leven.

De Abdinoor achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdinoor, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdinoor zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdinoor

Bekijk kaart van de achternaam Abdinoor

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdinoor ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdinoor draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdinoor die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdinoor vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdinoor zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdinoor onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdinoor in de wereld

 1. Somalië Somalië (9901)
 2. Kenia Kenia (6267)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (131)
 4. Ethiopië Ethiopië (25)
 5. Engeland Engeland (15)
 6. Tanzania Tanzania (9)
 7. Zweden Zweden (3)
 8. Australië Australië (2)
 9. Indonesië Indonesië (2)
 10. Noorwegen Noorwegen (2)
 11. Brazilië Brazilië (1)
 12. Canada Canada (1)
 13. Rusland Rusland (1)
 14. Thailand Thailand (1)
 15. Turkije Turkije (1)
 16. Oeganda Oeganda (1)
 17. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdinoor hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdinoor in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdinoor de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdinoor een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdinoor enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdinoor. Dit komt doordat de achternaam Abdinoor vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdinoor veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdinoor, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdinoor, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdinoor, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdinoor met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdenour
 2. Abdinov
 3. Abdinova
 4. Abdennour
 5. Abdin
 6. Abdinasir
 7. Abdinga
 8. Abdenur
 9. Abdine
 10. Abdanur
 11. Abadiano
 12. Abadin
 13. Abden
 14. Abdena
 15. Abdenbi
 16. Abdon
 17. Abdoun
 18. Abedin
 19. Abidin
 20. Abidine
 21. Abdona
 22. Abdenaji
 23. Abdenacer
 24. Abdenabi
 25. Abadonio
 26. Abedini
 27. Abdan
 28. Abedinaj
 29. Abdony
 30. Abdane
 31. Abtin
 32. Abdenebi
 33. Abadinas
 34. Abdom
 35. Abaden
 36. Abdeen
 37. Abdenbaoui
 38. Abdennebi
 39. Abdoune
 40. Abdouni