Achternaam AbdenajiMeer weten over de achternaam Abdenaji is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdenaji in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdenaji leven.

De Abdenaji achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdenaji, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdenaji zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdenaji

Bekijk kaart van de achternaam Abdenaji

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdenaji ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdenaji draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdenaji die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdenaji vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdenaji zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdenaji onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdenaji in de wereld

 1. Engeland Engeland (1)
 2. Marokko Marokko (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdenaji hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdenaji in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdenaji de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdenaji een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdenaji stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdenaji.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdenaji hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdenaji maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdenaji veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdenaji, zoals we kunnen zien.

 1. Abdenabi
 2. Abdennaji
 3. Abdena
 4. Abdenbi
 5. Abdennabi
 6. Abdenebi
 7. Abden
 8. Abdenbaoui
 9. Abdennebi
 10. Abdinasir
 11. Abdenour
 12. Abdona
 13. Abdennaim
 14. Abdenacer
 15. Abdenur
 16. Abedinaj
 17. Abdmajid
 18. Abaden
 19. Abdeen
 20. Abdennour
 21. Abdin
 22. Abdinga
 23. Abdon
 24. Abdouni
 25. Abd-hamid
 26. Abdennacer
 27. Abdennaser
 28. Abdenasser
 29. Abd hamid
 30. Abetini
 31. Abuden
 32. Abdinov
 33. Abdinova
 34. Abedini
 35. Abdinoor
 36. Abdan
 37. Abdony
 38. Abdane
 39. Abdine
 40. Abadinas