Achternaam AbatiniMeer weten over de achternaam Abatini is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abatini in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abatini leven.

De Abatini achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abatini, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abatini zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abatini

Bekijk kaart van de achternaam Abatini

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abatini ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abatini draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abatini die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abatini vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abatini zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abatini onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abatini in de wereld

 1. Italië Italië (73)
 2. India India (65)
 3. Frankrijk Frankrijk (3)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abatini hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abatini in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abatini de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abatini een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abatini stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abatini.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abatini, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abatini, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abatini met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abetini
 2. Abbatini
 3. Abadin
 4. Abutin
 5. Abedini
 6. Abtin
 7. Apatino
 8. Abaden
 9. Abadiano
 10. Abdin
 11. Abdouni
 12. Abedin
 13. Abidin
 14. Abidine
 15. Avadani
 16. Abitan
 17. Abadonio
 18. Abtan
 19. Apatang
 20. Abdine
 21. Abaitanci
 22. Abadinas
 23. Abutan
 24. Abadam
 25. Abdeen
 26. Abden
 27. Abdena
 28. Abdenbi
 29. Abdinga
 30. Abdon
 31. Abdoun
 32. Abdoune
 33. Afton
 34. Apton
 35. Avadanei
 36. Abdona
 37. Aputen
 38. Abittan
 39. Abuden
 40. Abdinov